Trits Procesinnovatie presenteert nieuwe huisstijl

22 juli 2014

Trits heeft haar nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Onder de gemoderniseerde noemer Trits Procesinnovatie gaan we verder met het optimaliseren van processen in de zorg. Sommige producten gaan onder een andere naam vallen en er wordt ook een aantal nieuwe producten gelanceerd. Voor de bestaande oplossingen en bijbehorende service verandert er nog niets: bestaande gebruikers kunnen blijven rekenen op de service die zij gewend zijn.

Door de focus op innovatie weet Trits de zorg klaar te maken voor de toekomst. Met een duidelijke visie op het punt van innovatie, creativiteit en meedenken weten we wat de uitdagingen zijn die binnen de zorg opgepakt moeten worden.

De nieuwe huisstijl straalt openheid, moderniteit en geavanceerde technieken uit. We denken altijd mee om processen verder, sneller en efficiënter vooruit te brengen. De verschillende doorlopende lijnen in het logo symboliseren die meedenkkracht. Of u nou zorgvuldig zaken wilt verbeteren, of een heel andere kant op wilt gaan, Trits zoekt met u mee naar de innovatie die perfect past in uw processen.

 

Klik hier voor onze producten!

< Terug
Trits Procesinnovatie presenteert nieuwe huisstijl

Nieuws