Overname Trits Zorgapplicaties

28 juni 2013

Trits Zorgapplicaties is overgenomen door Febelco B.V., de moedermaatschappij van Logis.P. Hierbij is de heer Hans van Kleef toegetreden tot de directie van Logis.P. Trits Zorgapplicaties en Logis.P blijven hierbij als zelfstandige bedrijven met hun eigen producten in de markt opereren.

"Logis.P wil zich als leverancier van logistieke in-house selfservice en hospitality oplossingen breder positioneren. Logis.P levert naast de patiëntlogistieke oplossingen ook een aantal medisch-inhoudelijke applicaties. Die medisch-inhoudelijke applicaties sluiten goed aan op de producten en diensten van Trits Zorgapplicaties. We verwachten dan ook dat we deze producten via Trits Zorgapplicaties beter kunnen positioneren en dat we op deze manier onze klanten beter kunnen bedienen." legt Logis.P-directeur Jeroen Bos uit.

"Logis.P en Trits vullen elkaar goed aan. Zowel de producten als de markt waarin we opereren. Door de combinatie van onze producten en organisaties ontstaat toegevoegde waarde en kunnen we onze klanten beter bedienen. Bovendien zijn zowel Logis.P als Trits innovatieve organisaties met veel kennis van de zorg. Door het bundelen van deze kennis creëren we ruimte voor nieuwe innovaties." aldus Trits-directeur Hans van Kleef.

Over Trits
Trits Zorgapplicaties richt zich volledig op de gezondheidszorg en ondersteunt met haar productlijnen zoals ByteIt, Mediplan en CassControl de totale zorgorganisatie van het primaire proces tot en met de volledige administratieve afhandeling.

Over Logis.P
Logis.P is marktleider op het gebied van in-house logistieke selfservice en hospitality oplossingen in onder meer de zorg en de gemeentelijke markt.

Logis.P en Trits leveren hun full service oplossingen aan meer dan zeventig zorginstellingen.

< Terug
Overname Trits Zorgapplicaties

Nieuws