ProductenDe producten van Trits Procesinnovatie

De oplossingen van Trits zijn overzichtelijk en altijd geïntegreerd binnen de ICT-infrastructuur van de klant. De innovaties van Trits richten zich op alle processen binnen organisaties. De wortels van Trits liggen bij innovaties in patiëntenafhandeling: de binnenkomst van patiënten, controles tijdens het bezoek, facturatie achteraf en zelf de mogelijkheid om problemen voor te kunnen zijn.

Wij leveren onze innovaties, diensten en services aan alle schakels in de zorgketen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, streeklaboratoria, huisartsenlaboratoria, medisch specialisten en tandartsen. Daarnaast ontwikkelen we ook oplossingen voor organisaties buiten de zorg, bijvoorbeeld op het gebied van gegevenscontroles en digitalisering van documenten.

 • Banner

  Document

  Met deze oplossing kan elk document en formulier gedigitaliseerd worden, terwijl het op dezelfde wijze beschrijfbaar blijft als papier. Door deze vervolgens ook in een geautomatiseerde documentenstroom te kunnen zetten laat Trits Document u efficiënter werken.

  Lees verder >
 • Banner

  Event Proces

  Wat voorheen bekend stond als CassControl heet nu Trits Event. Event Proces richt zich op de administratie en controles in de zorg op elke stap in het zorgproces. Een belangrijk nieuw onderdeel van Event is de ID-manager die automatisch ID-bewijzen inscant en controleert op echtheid.

  Lees verder >
 • Banner

  Event Verzekering

  Trits Event is de nieuwe naam voor Trits CassControl. Event Verzekering richt zich op waterdichte controles op verzekeringsrecht binnen elke stap van het zorgproces. Een belangrijk nieuw onderdeel van Event is de ID-manager die automatisch ID-bewijzen inscant en controleert op echtheid.

  Lees verder >
 • Banner

  Transport

  Transport van personen en middelen kan veel slimmer. Door systeemkoppelingen, apps en Track&Trace wordt meerwaarde gecreëerd bij de aanvraag van transport.

  Lees verder >